Basisopleiding BHV

Als er in je bedrijf, winkel of (sport)vereniging brand uitbreekt, iemand raakt gewond of het pand dient ontruimd te worden, dan zijn het bedrijfshulpverleners (de BHV'ers) die actie ondernemen. Zij weten wat er wel en wat er niet moet gebeuren als er brand is, iemand flauwvalt, of als het gebouw ontruimd moet worden. 

Bedrijfshulpverleners zijn opgeleid om binnen hun bedrijf als bedrijfsdeskundige een zogenaamde voorpostfunctie te vervullen tot de komst van professionele hulpverleningsdiensten. Het uiteindelijke doel is het nemen van maatregelen om letsel en schade zoveel mogelijk te beperken.

 

De complete Basisopleiding Bedrijfshulpverlener duurt twee dagen en bestaat uit vier modulen:

Spoedeisende eerste hulp
Niet-spoedeisende eerste hulp
Brandbestrijding
Ontruiming

 

Elk van de twee dagen wordt afgesloten met een examen dat, na een positieve afronding, recht geeft op het certificaat bedrijfshulpverlener. Het is ook mogelijk om het theoriegedeelte thuis te doen middels een e-learning. Deze e-learning wordt afgesloten met een theorie-examen dat toegang geeft tot de praktijkdag. Op deze praktijkdag worden de vaardigheden aangeleerd. Ook deze dag wordt weer afgesloten met een examen.

Bons BHV

Burgemeester Drijberplein 16
3361VH Sliedrecht

 

06-388.90.918
info@bons-bhv.nl
KvK 24466153

BHV
EHBO
Reanimatie & AED

Bons BHV ook op Facebook!