Basisopleiding BHV (modulaire variant)

Als er in je bedrijf, winkel of (sport)vereniging brand uitbreekt, iemand raakt gewond of het pand dient ontruimd te worden, dan zijn het bedrijfshulpverleners (BHV'ers) die actie ondernemen. Zij weten wat er wel en wat er niet moet gebeuren als er brand is, iemand flauwvalt, of als het gebouw ontruimd moet worden. 

Bedrijfshulpverleners zijn opgeleid om binnen hun bedrijf als bedrijfsdeskundige een zogenaamde voorpostfunctie te vervullen tot de komst van professionele hulpverleningsdiensten. Het uiteindelijke doel is het nemen maatregelen om letsel en schade zoveel mogelijk te beperken.

 

De complete Basisopleiding Bedrijfshulpverlener duurt in totaal twee dagen en bestaat uit vier modulen die los van elkaar gevolgd kunnen worden:
Spoedeisende eerste hulp
Niet-spoedeisende eerste hulp
Brandbestrijding
Ontruiming

 

Voor elk van de vier onderdelen kan een deelcertificaat behaald worden. Deze deelcertificaten kunnen uiteindelijk ingewisseld worden voor het complete certificaat Bedrijfshulpverlener. Of je kiest ervoor om niet alle deelcertificaten te halen omdat bijvoorbeeld je bedrijfssituatie hier niet om vraagt.

Zo is het mogelijk om maatwerk te leveren, of om bijvoorbeeld de opleidingsdruk te verdelen. Neem vooral contact op om een maatwerkoplossing voor jouw bedrijf samen te stellen.

Bons BHV

Burgemeester Drijberplein 16
3361VH Sliedrecht

 

06-388.90.918
info@bons-bhv.nl
KvK 24466153

BHV
EHBO
Reanimatie & AED

Bons BHV ook op Facebook!