Opleiding eerste hulp bij werken met kinderen

Met kinderen weet je het maar nooit. De ene keer maken ze een flinke smak en zijn de tranen snel gedroogd en de andere keer levert een, op het oog onschuldige, val een gebroken arm op. Om te leren wat je moet doen èn om te leren wat je niet moet doen is er de opleiding eerste hulp bij werken met kinderen.

Het diploma voldoet aan de eisen die de wetgeving stelt. Het certificaat is tevens een geldig EHBO certificaat voor de gastouderopvang.In de opleiding komen situaties aan de orde waar veel wordt gewerkt met kinderen. Denk hierbij aan crèches, peuterspeelzalen, basisscholen, binnen- en buitenschoolse opvang. Maar denk ook aan bijvoorbeeld sportaccommodaties. 

 

Handig!

Wanneer ook de deelcertificaten Brandbestrijding en Ontruiming behaald worden, dan kunnen deze drie certificaten samen ingewisseld worden voor het diploma Bedrijfshulpverlener.

Zo is er zelf voor de basisopleiding maatwerk mogelijk!

 

In een praktische workshop kan ook ingegaan worden op de eerste hulp aan baby's en kinderen. Deze workshop behandeld in slechts één dagdeel de zeven meest voorkomende ongevallen bij baby's en kinderen. Daarnaast bestaat er een losse opleiding reanimatie bij baby's en kinderen. Er is ook een volledige opleiding eerste hulp aan baby's en kinderen.

Of je nu als bedrijf, in verenigingsverband, of als groep moeders meer wilt weten over wat je wel èn niet moet doen bij kinderen; volg dan een van deze opleidingen. Als je wilt kan dat 'gewoon' op de vereniging of bij je thuis.

Bons BHV

Burgemeester Drijberplein 16
3361VH Sliedrecht

 

06-388.90.918
info@bons-bhv.nl
KvK 24466153

BHV
EHBO
Reanimatie & AED

Bons BHV ook op Facebook!